Update Honeywell Server voor push berichten

Bij Honeywell streeft men ernaar om het nieuwste en meest robuuste commerciƫle beveiligingsaanbod in de branche te bieden, met o.a. de faciliteiten voor onze klanten veiliger en productiever te maken door intelligente en veilige systemen te leveren met een voortdurende focus op innovatie, veiligheid en service.

Honeywell is bezig met het upgraden van hun serverarchitectuur voor de GX Remote APP-pushmeldingsservice. Hiervoor is een wijziging van het IP-adres in de Ethernet-module van het Galaxy Panel vereist. Voor zowel Galaxy Flex- als Galaxy Dimension-reeksen is deze wijziging vereist om pushmeldingen te blijven ontvangen. Als u geen gebruik maakt van pushmeldingen, hoeft u niets te wijzigen.

Instructies staan op deze pagina onderaan vermeld.

Deze wijziging kan op afstand worden gedaan voor klanten die een externe verbinding hebben via de Remote Servicing Suite-software (RSS) of via het virtuele toetsenbord op de GX Remote App zelf.

Voor klanten die geen externe verbinding hebben, moet de wijziging ter plaatse worden uitgevoerd via het toetsenbord van het paneel.

Om verstoring tot een minimum te beperken en onze klanten voldoende werkvenster te bieden, heeft Honeywell ervoor gekozen om bestaande en nieuwe serversystemen parallel te laten draaien tot 30 september 2023. Het oude systeem wordt op 30 september 2023 middernacht losgekoppeld.

Galaxy Flex- en Galaxy Dimension-systemen waarvan het IP-adres op die datum nog niet is gewijzigd, ontvangen geen pushmeldingen meer en geven een FTC-fout weer op het toetsenbord met een geluidswaarschuwing .

Deze veranderingen zullen ervoor zorgen dat we de basis hebben om onze GX Remote-app voor onze Galaxy Flex- en Galaxy Dimension-reeksen te onderhouden, te ontwikkelen en te verbeteren, met verbeterde cyberbeveiliging en betrouwbaarheid voor onze klanten en partners voor vele jaren.

Nieuw IP adres is: 20.76.64.74 (poort 10000)

Terug naar overzicht