Digiflex is een bedrijf wat is ontstaan in 2002. Digiflex heette eerst R&H communicatie dat in 1999 is opgericht en dat toen veel voor KPN telecom werkte. We deden toen voornamelijk de aanleg van telecom en beveiligings installaties voor KPN telecom. In 2002 is de naam R&H communicatie veranderd in Digiflex omdat we als bedrijf meer deden dan alleen telecom en alarm installaties. We stapte het digitale tijdperk in en waren erg flexibel omdat we alle soorten installaties gingen aanleggen voor bedrijven, particulieren en diverse aannemers. Zo had de klant 1 aanspreekpunt voor de aanleg van diverse elektronische installaties.

Vroeger had KPN telecom de telecom en alarm activiteiten binnen één bedrijf, daardoor hebben wij nu veel kennis van telecommunicatie en beveiliging binnen ons bedrijf. Ons bedrijf heeft daarvoor alle kennis en diploma’s voor het ontwerpen en de aanleg van alarm installaties. Ook hebben we natuurlijk alle kennis van telecom- en data installaties en nog veel meer.

Wij hebben o.a. voor KPN de toegangsverlening, camera/beveiliging en brandalarm geïnstalleerd in diverse KPN gebouwen en telefoon-wijkcentrales. Ook hebben we bijvoorbeeld alle T-Mobile winkels beveiligd i.o.v. Stanley Security (voorheen Niscayah). In opdracht van Stanley Security hebben we vroeger alle beveiligings kasten voor gemonteerd voor alle postkantoren in Nederland in onze werkplaats en daar de aanleg van. Ook deden wij i.o.v. diverse opdrachtgevers de beveiliging voor diverse postkantoren en sorteercentrums van TPG post. Een van onze grotere klanten was Postkantoren BV, voor hun deden we diverse elektro-klussen zoals verlichting, reclameborden, elektrische verwarming. Deze klussen deden we voor hun postkantoren en geldautomaten (postbank/ING bank) door het hele land.

Doordat we voor KPN gewerkt hebben, hebben we de nodige kennis opgedaan waardoor we bijna alle KPN telefooncentrales kunnen installeren en programmeren:
Bijvoorbeeld de VOX DAVO I en II, Quattro-vox 1 t/m 5, VOX-Nuance, Alliance 10, 20, 30, NOVO (Office) 6-10-20 en de NOVO Compact (plus) I en II (Alcatel), diverse Tiptel ISDN centrales: Tiptel 6000, 4011XT, system en de office 3011 en 3022, 411 home.

Ook installeren we nu veel VoIP telefoon centrales van klein tot groot van het merk Yeastar met bijbehorende toestellen van de merken Yealink, Tiptel, Grandstream, Gigaset Pro, Panasonic, etc.

Overzicht van 1999 tot heden.

In 1999 zijn we gestart met ons bedrijf met 10 man (dat toen R&H communicatie heette). In 2002 zijn wij met een nieuwe naam begonnen DIGIFLEX, dit betekende dat wij nu niet alleen telecom (VoIP telefonie), alarmering en camera’s installeren maar ook data/wifi netwerken (incl. rand apparatuur) en elektrotechniek toegevoegd hebben aan ons leveringspakket. In 2004 zijn wij naar een groter pand verhuisd aan de Graafseweg 554 te Alverna waar wij verder kunnen doorgroeien. Hierdoor hebben wij een groot (opslag)magazijn tot onze beschikking. Ook hebben we een ruime werkplaats waar we van alles kunnen voor-monteren voor onze klanten. We hebben een groot kantoor en is er een mooie showroom met demo-ruimte bij gekomen (te bezoeken op afspraak).

Sinds 2008 leveren wij ook IP telefooncentrales van het merk Yeastar en Gigaset Pro met bijbehorende VoIP telefoons van o.a. Tiptel en Yealink.

Sinds 2010 zijn we gestart met een aparte divisie voor de glasvezel installaties in de woningen. Deze divisie legt de digitale/analoge TV, telefoon en internet (wifi) installatie aan achter het glasvezelmodem voor mensen die dit niet zelf kunnen doen, deze glasvezel installaties worden aangelegd in Wijchen en omstreken door Reggefiber. Dit project is reeds afgerond maar we doen nog wel het onderhoud of de uitbreidingen.

Sinds 2013 leveren we ook zonnepaneel installaties onder de naam Digiflex Solar. Wij installeren o.a. het merk Yingli met omvormers van merken zoals SMA en GoodWe.

Sinds 2014 installeren we zakelijke routers voor de internetprovider Netlogics / I4Networks voor klanten door het hele land.

Sinds 2015 leggen wij ook grote wifi netwerken aan voor de opdrachtgever OPAL uit Wijchen. Ook bouwen wij diverse apparatuur in op heftrucks en in vrachtwagens. Onlangs hebben we voor OPAL landelijk bij alle Technische Unie vrachtwagens PDA apparatuur ingebouwd.

Sinds 2016 leggen wij internet straal verbindingen aan (snel internet door de lucht, vergelijkbaar met glasvezel) dit bouwen wij voor IntoInternet.

Sinds februari 2016 rijden wij in de nieuwe Volkswagen Transporter T6 bus met ons nieuwe logo erop.  

In 2016 heeft Digiflex een nieuw modern logo gekregen en is de nieuwe website gelanceerd (15-06-2016) 

In 2019 is Digiflex genomineerd om VEB beveiligingsbedrijf van het jaar te worden.

In 2020 heeft Digiflex een volledig elektrische wagen aangeschaft, zo zijn wij milieu bewust bezig en gaan we op weg om volledig “groen” te worden.

Sinds 2021 zijn wij domotica dealer van het merk Loxone https://www.loxone.com/nlnl/

In 2022 is onze werknemer Damon de Wildt begonnen als allround monteur.

In 2023 is Digiflex veranderd in: Digiflex B.V.

Digiflex bestaat inmiddels al meer dan 23 jaar en is een gezond (groen) bedrijf die met zijn (digitale) tijd meegaat en is dan ook:

“De relatie voor uw complete installatie”

 

Digiflex is VEB genomineerd

Digiflex is genomineerd om VEB beveiligingsbedrijf van het jaar 2019 te worden
Wij zijn het net niet geworden.