Hikvision opent nieuw Europees hoofdkantoor in Hoofddorp

Hikvision, een van de grootste producenten van CCTV ter wereld, opent een nieuw Europees hoofdkantoor en logistiek centrum in Hoofddorp.

Dit biedt meer dan 2000 vierkante meter bedrijfsoppervlak en ruimtes voor trainingen en demonstraties.
Hikvision had al een Europees hoofdkantoor in Hoofddorp, maar daar was het bedrijf uitgegroeid. In het nieuwe pand is aanzienlijk meer opslagruimte, die hard nodig is om afnemers snel te kunnen bevoorraden.

Derek Yang, general manager van Hikvision Europe, zegt: “De opening van ons nieuwe Europese hoofdkantoor en ons nieuwe logistieke centrum is het hoogtepunt van zes jaar onafgebroken succes,

met een jaarlijkse groei van vijftig procent. Door deze enorme groei, werd de uitbreiding van kantoor- en opslagcapaciteit steeds noodzakelijker.” De topman sprak zijn waardering uit voor de klanten van zijn bedrijf,

die deze groei mogelijk hebben gemaakt. “De uitbreiding zal de samenwerking nog verder verbeteren, omdat wij hiermee beter in staat zijn lokale verkoopactiviteiten te ondersteunen.”
Hikvision Europe heeft naast het hoofdkantoor vijf vestigingen in Italië, Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië en Polen. Vanaf 29 maart is het hoofdkantoor gevestigd aan de Dirk Storklaan 3 in Hoofddorp.

Terug naar overzicht