Abonnees Alarm Meldnet kunnen nu ook zelf alarm afhandelen

Abonnees Alarm Meldnet kunnen nu ook zelf alarm afhandelen.

De particuliere alarmcentrale Alarm Meldnet biedt abonnees binnenkort de Bold NotifyMe App aan. Hiermee zijn push-notificaties van alarmmeldingen op de smartphone te ontvangen. Vervolgens is er 90 seconden om daarop te reageren. Anders nemen centralisten de afhandeling over.

Als een alarmmelding door een abonnee wordt ontvangen en bevestigd, ontvangt de meldkamer hiervan een melding. Een centralist neemt dan direct contact op met de sleutelhouder(s) om telefonisch vast te stellen wat er exact aan de hand is en of hulpdiensten gewenst zijn. Veelal zal het echter gaan om een nodeloze melding, bijvoorbeeld omdat het alarm is ingeschakeld terwijl er nog iemand aanwezig is, of omdat men bij binnenkomst vergeten is het uit te schakelen. In die gevallen kan de gebruiker het alarm ongedaan maken, voordat de meldkamer gealarmeerd wordt.

Bijzondere functies
De Bold NotifyMe App biedt nog enkele bijzondere functies. Gebruikers van de applicatie kunnen namelijk tevens onderling met elkaar communiceren via een ingebouwde chat-functie en kan er direct vanuit de applicatie telefonisch contact worden opgenomen met andere sleutelhouders en/of met de meldkamer van Alarm Meldnet.

Terug naar overzicht